About me

Inge van Gansewinkel

Eerst een vooroordeel wegnemen. Nee, ik ben geen student en nee ik heb geen verslaving. Althans niet voor drank, wel voor koken en lekker eten. En daar is deze blog uit geboren. Letterlijk geboren, want het idee voor deze blog is ontstaan tijdens mijn zwangerschap. Negen lange maanden geen drank deed me beseffen wanneer ik het miste. Niet in de kroeg, tijdens borrels of aan tafel. Nee, ik miste de drank vooral tijdens het koken.

De helft van mijn gerechten besprenkelde ik met een paar procent van het een of ander. Juist omdat ik geen grote drinker ben, heb ik restjes in overvloed. Daarnaast geef je met likeur (vandaar de naam www.ilikeurfood.com), bier, wijn of sterke drank aan ieder recept een culinaire twist. Mijn zoontje Mees Jagger (nee, geen verbastering van Jägermeister) is inmiddels op de wereld gebracht. Het werd tijd voor een nieuw kindje: een blog over food en drank…

Op mijn foodblog schrijf ik niet alleen over de recepten die ik in eigen keuken heb bereid, maar ook over mijn ‘food must haves’ en favoriete culinaire adresjes. Ik beloof je dat deze jouw liefde en interesse voor koken en eten verder zullen aanwakkeren. Nog een laatste waarschuwing: Geniet, maar eet met mate!

Liefs, Inge

Laat een reactie achter